Dünyanın en eğlenen insanı
+2
Florence Jourdain
Priscilla Derichs
6 posters
Dünyanın en eğlenen insanı
Paz Nis. 08, 2012 5:50 pm
Aslında eğlenmiyorum, "eve gitsem de bilgisayara girsem..." diyorum tüm gün, her yerde. Asosyallik level OVER 9000. Neyse ya. İyiyiz yine yani. Canımlar.
Şundan bahsediyorum, Omegle'da yapıyorduk. Yanlış anlaşılma olmasın ahahah. Çok iyi ya.
- kamerada hayali blowjob yapabilecek kadar iyiyiz en azından:
Şundan bahsediyorum, Omegle'da yapıyorduk. Yanlış anlaşılma olmasın ahahah. Çok iyi ya.
- Florence Jourdain
Geri: Dünyanın en eğlenen insanı
Perş. Nis. 12, 2012 5:35 pm
Doctor Who benim canım oldu, keşke evlensek falan.
Diziyle, karakterle değil. Karakter de olur ama fangirl X3X3X3 olmak çok iyrenç, o yüzden diziyle ehehe.
Diziyle, karakterle değil. Karakter de olur ama fangirl X3X3X3 olmak çok iyrenç, o yüzden diziyle ehehe.
- Ilsje CloutierRavenclaw III. Sınıf
Cuma Nis. 13, 2012 8:43 pm
- bu cidden dizi spoiler'ı, doctor who altıncı sezonla alakalı:
- DÜNYANIN EN KÖTÜ ŞEYİ SANIRIM RIVER VE DOCTOR'IN ÖPÜŞMESİ, EVLENMESİ, HATTA DOCTOR'IN "RIVER'IN AKŞAMLARI NELER YAPTIĞI İKİMİZİN ARASINDA ;)" DEMESİ, SANIRIM ÖLÜCEM, AAAAAAAAA
Neyse çok güzel. Ağladım sevindim. Çok güzelli sezondu.
- CyrilYönetici, Melez
Paz Nis. 15, 2012 4:24 pm
Gizem dünyanın en uzun saçlı, en şirin sesli insanı ehehe. Gözleri de güzel. Kedi canını onun. Chai tea latte içsek her şey daha güzel olurdu tabii, bir de delisiye utanmasam gerilmesem... Neyse sonrakine kısmet canlar. ;)
Salı Nis. 17, 2012 5:34 pm
- Spoiler:
- çok çok çok çok fazla makarna yiyip bi süre sonra makarnayı sevmene rağmen yemek istememen gibi, bekleyince geçiyo yine ama
____________________________________________________________________________________
can makarnasını ıstemıyosun ama yanı artık
baska makarna mı yıceksın
ben cok emınım baska makarnalarda hep çok acı çirkin sosların oldugundan
bencilce ama öyle
bu yuzden cok uzuluyorum
cunku senı uzucekler
inciticekler mesela, kırıcaklar, canın da acır
İlişkimizi makarna yemeye benzetmem de çakkizeldi. Ama durum böyle, sıkıldım falan. Canım, nasıl da beni düşünüyor ama hala. Ühü. Suçluluk duyuyorum.
Cuma Nis. 27, 2012 7:32 pm
"piçe bak beni sevmiyo, kendini beğenmiş, senin kaybın, sevmeyen utansın..!!" kafası ne kafası peki? Çirkinsin, sevmiyor. Salaksın, sevmiyor. Normal şeyler hani. Get over it. Herkes herkesi sevmek zorunda değil, herkes herkesin hoşuna gitmek zorunda bile değil ki, niye biri birini sevmeyince orospu çocuğu konumuna getirilir?
İyisin hoşsun da her dakika mesaj atmasan, komik duruyor, bir de espriler ÇOK KÖTÜ ALLAHIM ÖLÜCEM BU KADAR MI KÖTÜ OLUR, 9GAGGER DEDİK TROLL BİLİMİ ÇIKTI ÇOCUK
İyisin hoşsun da her dakika mesaj atmasan, komik duruyor, bir de espriler ÇOK KÖTÜ ALLAHIM ÖLÜCEM BU KADAR MI KÖTÜ OLUR, 9GAGGER DEDİK TROLL BİLİMİ ÇIKTI ÇOCUK
- Rocìo del NievesGryffindor IV. Sınıf
Paz Mayıs 06, 2012 11:34 am
ASLINDA EYLENMİYOM.
SESİM KISILDI.
SESİM KISILDI.
Ptsi Mayıs 07, 2012 2:38 pm
Bazı insanlar için "keşkeölsengereksizgötbeyinlibokkafaAAARGHHH" demiyorum değil. Diyorum. Ama bunu yaşam tarzı yapanlar var. Yapmayın canlarım. Hayat güzel.
Salı Mayıs 08, 2012 6:29 pm
Ağzını ısırırım. TATLI THING. ŞİRİN. EHE.
Salı Mayıs 08, 2012 6:41 pm
"opinion essay nasıl yazılır" adlı sekmeyi "nasıl öpüşülür" diye okumam?
Aklım fikrim öpüşmekte sanırım, ahaha.
OF.
NASIL ÖPÜŞÜLÜR NE LA.
TUTORIAL'LA MI ÖĞRENECEĞİDİN.
Aklım fikrim öpüşmekte sanırım, ahaha.
OF.
NASIL ÖPÜŞÜLÜR NE LA.
TUTORIAL'LA MI ÖĞRENECEĞİDİN.
- Claudia ChelestisYönetici, Melez
Paz Mayıs 27, 2012 8:34 am
Peki Can'ın bir şekilde buradaki postlarımı okuması falan? Utanıyorum şimdi yukarılara bakınca. Ondan gizlediğim şeylerdi çünkü biraz. Öyle. Neyse. Sonuç olarak bu sefer çokkesintamamen ayrıldık. 18 ay mı ne olmuş, fiuuv. Acaba biz ne zaman ayrılmıştık la? Neyse. Hatırlamıyorum. GİDEYİM DE YEMEK YİYEYİM. hayatımın amacı evet.
Claudia da Jaska olmadığından beri hiç aynı olamadı, öf.
Claudia da Jaska olmadığından beri hiç aynı olamadı, öf.