italyan işi
+2
Améthyste de Nacria
Paolo Moretti
6 posters
- Paolo MorettiRavenclaw V. Sınıf
italyan işi
Paz Nis. 08, 2012 8:28 pm
İtalyan. İngilizceyi iyi konuşuyor ama İtalyan aksanını konuşmasında sezebiliyorsunuz rahatlıkla. Moretti’lerin sahip olduğu en büyük kardeşin çocuğudur kendileri. 19 yaşındadır; bunun sebebi okula bir sene geç verilmiş olması değil senenin ilk ayında dünyaya gelmiş olmasıdır. 22 Ocak doğumludur. Kova burcudur. Burcunun özzelliklerini kısmen taşır. Evli olan 25 yaşında bir ablası ve 6 yaşında dünyalar tatlısı bir de kız kardeşi vardır. Bazen abilik yapmak ona zor gelse de, yine de sever kardeşini. Eniştesinden nefret eder ve ablasını eniştesi karşısında her an dik tutmaya çalışır. Babasının üzerine çok geldiğini, annesiinn de zıt yönde, üzerine çok titrediğini düşündüğü için adeta aile hayatından bunalmış durumdadır. Bu yüzden sık sık kuzenlerinin yanına kaçarak kafasını toplamaya çalışır.
Kişilik bakımından, haşin bir yapıdadır ve özgürlüğüne çok düşkündür. Benmerkezci olsa da, dostlarının yanında bu huyu sönüverir. Genelde saldırgandır. Kolay kin tutar, ama çok çabuk pişman olur. Şıpsevdidir, ama birini ona bağlanmasına şahit olduğu ya da bunu duyduğu anda yelkenleri suya indirir. Çünkü bu zamana kadar hangi kızı sevdiyse aldatıldı. Bu nedenle kendisi de hep kısa süreli ilişkiler kurdu. Artık sadık bir aşkın olabileceğine inanmıyor. Ama eğer onu ciddi anlamda sevebilecek bir kız çıkarsa, bu saldırgan kişiliğinden de kurtulabileceğini düşünüyor.
Ehm. Aslında genel olarak karakterimi açıklayamadım, ama rplerde onu daha net tanıyabilirsiniz. Özel kurgu istiyorum bilhassa. Davranın klavyelerinize ivit.
Kişilik bakımından, haşin bir yapıdadır ve özgürlüğüne çok düşkündür. Benmerkezci olsa da, dostlarının yanında bu huyu sönüverir. Genelde saldırgandır. Kolay kin tutar, ama çok çabuk pişman olur. Şıpsevdidir, ama birini ona bağlanmasına şahit olduğu ya da bunu duyduğu anda yelkenleri suya indirir. Çünkü bu zamana kadar hangi kızı sevdiyse aldatıldı. Bu nedenle kendisi de hep kısa süreli ilişkiler kurdu. Artık sadık bir aşkın olabileceğine inanmıyor. Ama eğer onu ciddi anlamda sevebilecek bir kız çıkarsa, bu saldırgan kişiliğinden de kurtulabileceğini düşünüyor.
Ehm. Aslında genel olarak karakterimi açıklayamadım, ama rplerde onu daha net tanıyabilirsiniz. Özel kurgu istiyorum bilhassa. Davranın klavyelerinize ivit.
- Petre: Sly. V.
Erkek olarak tek dert ortağım diyebilirim. Ne zaman onu görsem minik bir sohbet havasında olsa bile mutlaka iki lafın belini kırarız. En çok içip sarhoş olduğum zamanlarda kızlar konusunda dert yanıyormuşum ona. O zamanlar bilincimi kaybetmiş olduğum için bir şey hatırlamam mümkün değil. Ama Petre neredeyse her halimi ezberlemiş durumda. Kafa dağıtmak için beraber içmeyi teklif ettiğim tek insan o. Bir erkek olarak ondan başka kafa dengi bulabileceğimi sanmıyorum.
Priscilla: Sly. IV.
Can dostlarımdan biri olduğu kesin. Onunla neredeyse her konuda aynı fikire sahibiz. Aramızda zaman zaman ufak sürtüşmeler gerçekleşse dahi, tatlı sert atışmalarımız bunlar bizim. Dönüp dolaşıp yine onun yanına geliyorum fikrini almak için. Her konuda bana yardımcı oluyor sağolsun. Ama merak ediyorum da başım belaya girdiğinde yalancı şahitliğimi yapar mıydı? Tamam sustum.
Candace: For. V.
İsmini seviyorum, telaffuzunu en çok sevdiğim isimlerden biri Candace. Hatta benim gibi İtalyan aksanlı İngilizce konuşan biri için oldukça çekici. Ne var ki, aramızda negatif bir elektiriklenme hissediyorum onunla. Bilmiyorum, bir şekilde ona karşı beslediğim bu önyargılardan kurtulamayacağım sanki. Ama zaman neyi gösterir bilemem tabi. Sonuçta kahinlik bir yapım yok. Dost olabilmemiz mümkün mü ki? Ne bileyim belki bir şans...
Ileana: Sly. V.
Eski sevgili. Ayrılık sonrasi ona karşı olan hislerim değişti kabul etmeliyim ki. Diğer eski sevgililerde olduğu gibi tipik bir değişim değil bu tabi. Kırılgan bir kişiliğe sahip olduğunu düşündüğüm için ona korumacı yaklaştığımı kabul etmeliyim. Bu durum ise onu daha da sinirlendirdi sanırım. Artık onu ne zaman görsem temkinli davranıyorum, ama itiraf etmek zorundayım ki onun hala korunmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Améthyste: Sly. V.
Temkinli olduğum kişilerin en başında. O asil duruşun ardında yatan bir şeyler olduğunu her zaman düşünmüşümdür zaten. Ileana ile ayrılmamızdan sonra bu kızı nerde görsem bana ısıracakmış gibi bakıyor. Hiç bulaşmamak için onu gördüğüm anda adımlarımı hızlandırıyorum. Bu durum nereye kadar gider bilemem ama, Ileana ile yaşadıklarımızdan sonra azılı bir düşman kazandım sanırım.
Meadow: Merc. IV.
Ah Meadow! Neden Mercier'desinki sanki! Dertlerimi sürekli anlatıp duracağım onun gibi sabırlı biri yok ki çevremde. Aramızdaki bu bağ nasıl bir şey anlamadım. Onsuz geçirdiğim anlar öfke patlaması yaşarken, onun yanında tam anlamıyla rahat hissediyorum. Bu hislerimin ileride ne tür bir sonuç vereceği umrumda bile değil. Sadece O'nu istiyorum. Her an yanımda olsun! Beni dinlesin. Dinlesin ve gözlerimin içine baksın. Beni teselli etsin. Bir tek onun tesellileri gerçekçi geliyor çünkü.
- Améthyste de NacriaSlytherin V. Sınıf
Lakap : Amy
Geri: italyan işi
Paz Nis. 08, 2012 8:49 pm
Immm... Jesse sevilir mantığıyla damladım başlığa. Duyduğuma göre İtalyanlar Fransızları severmiş hani başlığıma bir bak istersen konuşalım sonra kurguyu.
http://orenthia.my-rpg.com/t128-amethyste
http://orenthia.my-rpg.com/t128-amethyste
- Candace CambridgeRavenclaw V. Sınıf
Ptsi Nis. 09, 2012 10:17 am
İkisinin de huylari benzedigi icin ters gidiyorlar sonradan eglenebilirler falan.
Yani senin dedigin gibi basta ters sonra dost. :)
Yani senin dedigin gibi basta ters sonra dost. :)
Ptsi Nis. 09, 2012 1:35 pm
Priscilla ile iyi anlaşırlar bak, çok benzer yönleri var. Haşin olmalar bişeyler. Özel kurgu anlamında aklıma bir şey gelmedi çok, ama olumlu olur yani, tabii ikisinin de sert mizaçlara sahip olmasından dolayı çok tartışmalar yaşanabilir arada fakat yine de Priscilla sever Paolo'yu. Paolo ne düşünür ne yapar bilmiyorum eheh.
- Vladimir VyacheslavYönetici, Konsey Başkanı
Ptsi Nis. 09, 2012 8:11 pm
Petre ile içerler falan filan.
Salı Nis. 10, 2012 11:44 am
herkesçiği ekledim check it out! ve eer uygun bulmadıınız bir yer olursa bildirin derhal değiştireyim.. bu arada rpler için de kolları sıvayalım bir an önce derim ben :))
- lleana StaussSlytherin V. Sınıf
Salı Nis. 10, 2012 12:29 pm
Salı Nis. 10, 2012 1:21 pm
Eğer üstteki kurgu olursa aklıma geldi. Ileana ve Améth çok yakın bu yüzden Améth'den kaçıyor olabilirsin. Yani olabilir bence hatta Améth'in ondan öyle yiyecekmiş gibi baktığını filan düşünebilirsin. Ileana üzülmüşse o dönemler ondan sana karşı hoş şeyler düşünmüyor diye düşünebilirsin Améth'i. Böylece neden Améth'den kaçtığın boşluğuda yok olur kurguda ki.
Salı Nis. 10, 2012 2:13 pm
pekiğ
Salı Nis. 10, 2012 2:16 pm
Yalnız iki taraftan sıkıştırmışızda zorla kabul ettirmişiz gibi oldu. Öyle bir "pekiğ" dedin ki.
Salı Nis. 10, 2012 2:17 pm
yok janum kurgu güzel^^
Salı Nis. 10, 2012 2:19 pm
Tamam öyleyse sorun yok. Bu arada gözlerim yerim gerçekten Jesse'yi.
Salı Nis. 10, 2012 2:28 pm
tamamdır deiştirdim check it out again! ^^ uymayan bir ibare kullanmışsam bildirin ^^