Klaus Kampfer
+9
Scorpius Malfoy
Luanna Guadalupe
Prurient V De'Phell
Candace Cambridge
Floja Feodora
Francisco Lachots
Lupin Santana
Claudia van Bussen
Klaus Kämpfer
13 posters
- Klaus KämpferRavenclaw IV. Sınıf
Klaus Kampfer
Ptsi Nis. 16, 2012 1:31 pm
Klaus kişilik olarak sert mizacının altında yufka yürekli biri ama bitek hayvanlarla bebeklere karşı. Gerisi çok da fifi la feyto.
Neyse efendim bu Klaus'un kızkardeşi var bitane ailesi içinde en çok ona düşkün.
Klaus dünyevi zevkler söz konusu olunca inanılmaz iradesiz ama Luanna'ya olan bağlılığı pek çok şeyden uzak tutuyo kendisini.
Çok atarlı bi ergen olduğundan en ufak lafa hemen bozulup gerginlik yaratabiliyor.
Almanyada duvarın kurulmasından önce batıya geçmeyi başarmış olan bir dedesi var hala da hayatta ama dedesi ailesinin geri kalanını bırakıp geçtiği ve burada evlenip yeni bi kimlik aldığı için Klaus'un tanımadığı hala pek çok akrabası var.
Aşırı baskıcı ailesi dolayısıyla Klaus evden hiç hazzetmiyor ve Orenthia'ya gelince cozutuyor.
Genel olarak sessiz biri ve toplum önünde konuşmayı hiç beceremiyor, hitap yeteneği sıfır ama zorunda kalınca çok da iyi bir önder olabiliyor.
Fikir adamı değil hareket adamı düşünmeden hareket ediyor ve çabuk sinirleniyor, sinirlendiğinde ise kendini kaybediyor.
Luanna'ya karşı aşırı korumacı.
Fazla uzattım gelelim aradıklarımaa:
1- Almanyada kaybolan akrabalarını arıyor ve büyücülük yeteneği babasından geldiği için akrabalarını büyücü dünyasında aramanın en mantıklısı olduğunu düşünüyor haliyle akraba çıkacağı alman büyücü karakterler
2- Hep bi abisi veya ablası olmasını istediğinden kendisine abilik ablalık yapabilecek yaşça büyük karakterler
3- Çok ciddi boyutlarda rahatsızlık yaşayacakları birbirlerini bi kaşık suda boğmak isteyecekleri bi düşman
4- Ve bi de kanka
Neyse efendim bu Klaus'un kızkardeşi var bitane ailesi içinde en çok ona düşkün.
Klaus dünyevi zevkler söz konusu olunca inanılmaz iradesiz ama Luanna'ya olan bağlılığı pek çok şeyden uzak tutuyo kendisini.
Çok atarlı bi ergen olduğundan en ufak lafa hemen bozulup gerginlik yaratabiliyor.
Almanyada duvarın kurulmasından önce batıya geçmeyi başarmış olan bir dedesi var hala da hayatta ama dedesi ailesinin geri kalanını bırakıp geçtiği ve burada evlenip yeni bi kimlik aldığı için Klaus'un tanımadığı hala pek çok akrabası var.
Aşırı baskıcı ailesi dolayısıyla Klaus evden hiç hazzetmiyor ve Orenthia'ya gelince cozutuyor.
Genel olarak sessiz biri ve toplum önünde konuşmayı hiç beceremiyor, hitap yeteneği sıfır ama zorunda kalınca çok da iyi bir önder olabiliyor.
Fikir adamı değil hareket adamı düşünmeden hareket ediyor ve çabuk sinirleniyor, sinirlendiğinde ise kendini kaybediyor.
Luanna'ya karşı aşırı korumacı.
Fazla uzattım gelelim aradıklarımaa:
1- Almanyada kaybolan akrabalarını arıyor ve büyücülük yeteneği babasından geldiği için akrabalarını büyücü dünyasında aramanın en mantıklısı olduğunu düşünüyor haliyle akraba çıkacağı alman büyücü karakterler
2- Hep bi abisi veya ablası olmasını istediğinden kendisine abilik ablalık yapabilecek yaşça büyük karakterler
3- Çok ciddi boyutlarda rahatsızlık yaşayacakları birbirlerini bi kaşık suda boğmak isteyecekleri bi düşman
4- Ve bi de kanka
- Claudia van BussenYönetici, Melez
Geri: Klaus Kampfer
Ptsi Nis. 16, 2012 1:42 pm
Sesim seni tahrik etmiyor mu sevgilım
- Lupin Santana
Ptsi Nis. 16, 2012 2:18 pm
- Francisco LachotsSlytherin V. Sınıf
Lakap : Chico.
Ptsi Nis. 16, 2012 2:24 pm
Sürekli atar yaptığın Francisco en sonunda dişlerini boynuna geçirecek dereceye ulaşmıştır falan fistan. Sonrasında gidip adam falan döver sinir falan atarız birlikte... Bu arada Francisco yarı Cyrene... Öyle yani...
- Floja FeodoraSlytherin V. Sınıf
Lakap : Kötü Kurt.
Ptsi Nis. 16, 2012 6:48 pm
Olum, sen bir de Paul'u almıştın değil mi? Vallaha tüm aşık olduğum adamları almışşsın. Seninle kurgu yapmadan adımımı atmam haberin ola. Bulalım bir şeyler.
Salı Nis. 17, 2012 1:14 pm
Claudia van Bussen demiş ki:Sesim seni tahrik etmiyor mu sevgilım
Oyşş. 2 'ş' li tahrik oldum bebeyim :D
Lupin Santana demiş ki:İstersen çok yakın arkadaş olabiliriz, kanka falan ^^
Binadaşız da hem valla olur :D
Francisco Lachots demiş ki:Sürekli atar yaptığın Francisco en sonunda dişlerini boynuna geçirecek dereceye ulaşmıştır falan fistan. Sonrasında gidip adam falan döver sinir falan atarız birlikte... Bu arada Francisco yarı Cyrene... Öyle yani...
Ooo düşmanımın düşmanı benim dostumdur felsefesine bile girer dövdükten sonra gene atarlaşırız :D
Floja Feodora demiş ki:Olum, sen bir de Paul'u almıştın değil mi? Vallaha tüm aşık olduğum adamları almışşsın. Seninle kurgu yapmadan adımımı atmam haberin ola. Bulalım bir şeyler.
Tamam bulalım amaa ben Paul'u almadım önceki sitede Jay Camilleri'yi almıştım (daha doğrusu Pınar almıştı gerçi bunu da o aldı) :D
- Candace CambridgeRavenclaw V. Sınıf
Cuma Nis. 20, 2012 2:38 pm
Sey sey, buldum sanirim. Candace evlatlik, ancak bunu bilmiyor. Ögrenince bizim de akraba oldugumuz ortaya cikar falan, eger uyarsa detaya falan gireriz.
- Prurient V De'PhellSlytherin V. Sınıf
Lakap : Valérie
Cuma Nis. 20, 2012 5:41 pm
Canım. :))))))))9
Cuma Nis. 20, 2012 6:42 pm
Kim? O mu? Bi sn.... GEY MİSİNİZ? :(
- Luanna GuadalupeSYB Profesörü
Cuma Nis. 20, 2012 6:42 pm
burda link var nasıl severmişim seni tarifsiz ehehe.
Cuma Nis. 20, 2012 6:43 pm
dfjkdgfsdbf yok sudem dkjhkdns gerçekten sevgilim :D
Cuma Nis. 20, 2012 6:47 pm
HA SDKFJVHNDKGDKSJLCGHLKSDFJCGHDKLF olum.... bu karakterle gelsene geysiniz sandım :(
Cuma Nis. 20, 2012 6:48 pm
Valentine mi gay olcak len ldnkadşma
Cuma Nis. 20, 2012 6:51 pm
sdklfjvnldjfghvsld o yüzden şey ettim ben de, üzüldüm yani bi an... NEYSE VALENTINE'LE RP İSTİYORUM.
C.tesi Nis. 21, 2012 8:14 am
Evet evet ben de akraba arıyodum çok da iyi olur çok da güzel iyi olur kayıp akraba kurgusu :DCandace Cambridge demiş ki:Sey sey, buldum sanirim. Candace evlatlik, ancak bunu bilmiyor. Ögrenince bizim de akraba oldugumuz ortaya cikar falan, eger uyarsa detaya falan gireriz.
Ağzını dilini öperim senin Pınar hoşuma götürdün kendini çok fena :DValentine Chancellor demiş ki:BENİM SEVGİLİM!
- Scorpius MalfoySlytherin IV. Sınıf
Lakap : Yakın olanlara Scorp.
C.tesi Nis. 21, 2012 9:27 am
Scorp seni babasına benzetebilir Neyse şaka bir yana kurgu istemekteyim. Rogue olur Scorp olur Améth olur sen seç
C.tesi Nis. 21, 2012 6:33 pm
Améth'i bulamadım panoda, Rogue'u daha önce okuyup karakterimle çok bağdaştıramamıştım ama Scorp benim adamım :D Hem mevkisi güçlü hem de karakteri bana çok uyumsuz tam düşman olmalık ama birbirimize karşı bi saygımız da olur birbirimize işimiz düşer falan :D
- Améthyste de NacriaSlytherin V. Sınıf
Lakap : Amy
C.tesi Nis. 21, 2012 7:21 pm
Améth biraz arkalarda kaldı onu bir ara tartışırız. Yapma bunu yapma bunu Tom'la düşman bir Malfoy çok bomba olucak desene Öyleyse düşman olsun ne diyeyim.
C.tesi Nis. 21, 2012 8:55 pm
Tamam ama saygılı, efendi düşman :D
- Florian RosenrotSlytherin V. Sınıf
Perş. Mayıs 03, 2012 11:13 pm
- Almanyada kaybolan akrabalarını arıyor ve büyücülük yeteneği babasından geldiği için akrabalarını büyücü dünyasında aramanın en mantıklısı olduğunu düşünüyor haliyle akraba çıkacağı alman büyücü karakterler.
Gelelim o halde buraya kehkeh.
Gelelim o halde buraya kehkeh.
Cuma Mayıs 04, 2012 6:22 am
Hoşgeldin sefalar getirdin :D
- Blaise MorrellSlytherin V. Sınıf
Cuma Mayıs 04, 2012 6:16 pm
Düşman olur.
- Anya KloujzäSlytherin V. Sınıf
C.tesi Mayıs 05, 2012 7:32 pm
Anya, Klaus'a arada bir laf atıp onu sinir edebilir mesela ?
Paz Mayıs 06, 2012 7:32 am
Blaise Morrell demiş ki:Düşman olur.
Bana da uyar ne kadar düşman o kadar eğlence
Anya Kloujzä demiş ki:Anya, Klaus'a arada bir laf atıp onu sinir edebilir mesela ?
Klaus da bu şekilde sinir küpüne dönüşebilir çünkü adam hareket adamı düşünce adamı değil dövemezse lafı yediğiyle kalır kızı da dövemeyeceğine göree :D