Prurient
+3
Vladimir Vyacheslav
Francisco Lachots
Prurient V De'Phell
7 posters
- Prurient V De'PhellSlytherin V. Sınıf
Lakap : Valérie
Prurient
Cuma Nis. 20, 2012 3:05 pm
Aile geçmişinin temelini çatalağız başvurusunda vermiştim.
Özetlemek gerekirse, uykusuzunda çatalağız özelliğiyle verdiği bir emir sonucunda annesini ve babasını öldürüyor. Prurient Slytherin özellikleri baskın olmak üzere aynı zamanda Ravenclaw özelliklerini de bulunduran bir cadı. Acımasız, umursamaz ve gözü pek. Bir anda kendini herkesin içinde gösterebilip, sonrasında kaybolabilen biri. Aslında aradıklarımı pek bilmiyorum ama aile üyeleri bulabilirsem çok iyi olur.
Mesela ikizim ya da benden büyük bir abim olabilir. Okulu bitirmiş olması sorun olmaz. Aileden uzak biri olacak o. Aydınlık ya da karanlık fark etmez ama aileyle hep ters düşen bir kişiliğe sahip olacak. İkiz olursa da klasik zıt düşen tipler yerine iyi anlaşan tipler olsun istiyorum.
Her neyse, arkadaş, düşman, partner konularında kurgularınız olursa yazın.
- Spoiler:
- "Öldür."
Rüzgar esintileriyle sessizliği bozulan odada yankılan ölümcül ses, belli belirsiz bir fısıldamayla bir emir vermişti. Kime, neye verildiği belli olmayan bir emirdi bu. İstifini bozmadan uyumaya devam eden beden, soğuk terler dökerken kabusunun etkisinden kurtulmaya çalışıyordu. Gözlerini açamasa da titreyen göz kapakları, bilincinin yarı açık olduğunun göstergesiydi. Ne yaptığının farkında değildi, ya da sabaha nasıl uyanacağının. Rüyada olduğunu anlaması bile onun için fazlasıyla zorlayıcıydı. Yatağından titreyerek kalkan beden, biraz önce fısıldadığı sözcüğün bilincinde olmayarak bakışlarını odaklamaya çalıştı. İçindeki öfkenin ve acımasızlığın sebebini anlamaya çalışıyordu. Kabusun etkisiyle alev alev yanan yanaklarına, buz gibi ellerini değdirdi ve sabaha kadar deliksiz bir uyku çekmek üzere kendini tekrar yatağa bıraktı.
Duvardan süzülerek ilerleyip koridoru bulan sürüngen, esrarengiz bir şekilde gölgesi gibi takip ettiği cadının emrine boyun eğmiş, başka bir karanlık odaya dalmıştı. Bütün eve hakim olan tek ses bu kez bir tıslama sesiydi. İlerledikçe ölümcül bakışları, bedenlerin üzerinde gezerken kat kat daha tehlikeli oluyordu. Karanlıkta seçilen tek şey, parlayan zümrüt yeşili bir çift yılan gözüydü.
Güneş bütün odayı aydınlatırken, Prurient geceyi unutmuş bir vaziyette kalkıp perdeleri aralamıştı. Odasından çıkmak istemiyordu. Kahvaltı hazır diyerek gelecek olan dadısını görmek de istemiyordu. Anne ve baba diye tanımalamaktan çekindiği o iki insan çoktan kalkıp günün ilk kavgasını edip çıkıp gitmiş olmalıydılar. Onlardan nefret ediyordu. Bitmek bilmeyen kavgalarından ve anlaşmazlıklarından... Git gide büyüyen taraf kavgaları ailenin tek vazgeçilmezi haline gelmişti. Babası da, annesi de ölümcül büyüler üzerinde ustalardı. Bakanlığa sonradan sızmışlardı ve tek amaçları bakanlığın çöküşünü sağlamaktı. Ne var ki bayan De'Phell anne olduktan sonra iyi bir kadın olmayı seçmişti ve bu aileyi derinden zedelemişti. Soylarını kirletmek olarak adlandırılan bu seçim, Prurient'in sinirini bozan sonuçlar doğuruyordu.
"Bayan De'Phell! Bunu görmelisiniz!"
Prurient derin bir nefes alıp gözlerini devirdikten hemen sonra, dadısının seslenişiyle aylak aylak odadan çıkmış, kadının ilerlediği yöne doğru ilerlemeye başlamıştı. İçini kaplayan huzursuzluğa aldırış etmemeye çalışıyordu. Her sabah olduğundan daha karanlık olan oda, gördüğü rüyayı hatırlatmıştı ona. Yılanı, ölümü, ve kanı... birleştiremediği kavramlar gözünün önünde canlanırken, boğularak öldürülmüş olduğu belli olan iki bedene yoğunlaşmıştı bakışları. Kulaklarının içinde yankılanan tıslama sözcüklerle yer değiştirirken, camın kenarından süzülüp dışarı çıkan yılana baktı. Küçüklüğünden beri peşinden ayrılmayan yılanın neden hep oralarda bir yerlerde olduğunu hep merak etmişti. Sözcükler...
"Emriniss yerine getirildi, efendim."
Yutkunup kıpırdandı ve dadısına döndü. Ağlamaklı kadından o sesin çıkmış olması imkansızdı. Bir adım ileri attı, fakat yatağa daha fazla yaklaşacak cesareti yoktu. Rüyasına odaklanmaya çalıştı yine, fakat faydası yoktu. Annesi ve babasını öldürmüştü. Ama bunu nasıl yaptığını anlayamıyordu.
Özetlemek gerekirse, uykusuzunda çatalağız özelliğiyle verdiği bir emir sonucunda annesini ve babasını öldürüyor. Prurient Slytherin özellikleri baskın olmak üzere aynı zamanda Ravenclaw özelliklerini de bulunduran bir cadı. Acımasız, umursamaz ve gözü pek. Bir anda kendini herkesin içinde gösterebilip, sonrasında kaybolabilen biri. Aslında aradıklarımı pek bilmiyorum ama aile üyeleri bulabilirsem çok iyi olur.
Mesela ikizim ya da benden büyük bir abim olabilir. Okulu bitirmiş olması sorun olmaz. Aileden uzak biri olacak o. Aydınlık ya da karanlık fark etmez ama aileyle hep ters düşen bir kişiliğe sahip olacak. İkiz olursa da klasik zıt düşen tipler yerine iyi anlaşan tipler olsun istiyorum.
Her neyse, arkadaş, düşman, partner konularında kurgularınız olursa yazın.
- Francisco LachotsSlytherin V. Sınıf
Lakap : Chico.
Geri: Prurient
Cuma Nis. 20, 2012 3:30 pm
OHA LANA BENİMSİN BENİM OLMAZSAN SENİ KESERİM. BENİMSİN YEMİN EDERİM BENİMSİN SENİ GERÇEK HAYATTA AXL ROSE KAPMIŞ OLABİLİR BARİ RP DÜNYASINDA BEN KAPAYIM. BENİMSİN BEBEYİM BECAUSE WE WERE BORN TO DİE!
- Vladimir VyacheslavYönetici, Konsey Başkanı
Cuma Nis. 20, 2012 3:40 pm
Petre Piedmon ile kanka olacaklar kesinlikle.
Cuma Nis. 20, 2012 3:56 pm
OHA BİR SN. AXL ROSE? AXL ROSE VE LANA DEL REY?! ABİ.... Bİ SN... AXL ROSE BENİMDİ. :( dskljfvnsdjfghlsdfg bakıciiz artık.
Ege; canımsın.
Ege; canımsın.
Cuma Nis. 20, 2012 4:01 pm
LA BAKICAZ DİYO, SENİ VAR YA SÜRERİM BU SİTEDEN...
Cuma Nis. 20, 2012 4:12 pm
sdfgvkjhnsdfkghlsdf BİLEMİYORUM....
Modelin kim?
Modelin kim?
Cuma Nis. 20, 2012 4:12 pm
Francisco Lachowski cınım... Ayrıca ben Arda... Tanıyon yani...
Cuma Nis. 20, 2012 4:20 pm
Eneee o zaman.. Bi sn. ÜNLÜN FRANCHISCO MU?!
are you seks? sdkjflfchdfg
are you seks? sdkjflfchdfg
Cuma Nis. 20, 2012 4:22 pm
Yes, im seks o zaman...asdfg
Cuma Nis. 20, 2012 4:37 pm
Ehe mehehe tamam o zaman.
- Aidan WandhuntGryffindor III. Sınıf
C.tesi Nis. 28, 2012 10:17 pm
http://orenthia.my-rpg.com/t440-aidan
Malfoy'un alay ettiği, hiç sevmediği bir veledi kanımca sen de sevmezsin. Ayrıca yerinde durmaması, kuralları bozarak habire şamata yaratması, her şeye burnunu sokması, sinirini bozuyordur.
http://orenthia.my-rpg.com/t417-leartes
Bu da Scorpius'un yakınlarından olacak. Bununla nasıl olursun karar veremedim ama u.u
Malfoy'un alay ettiği, hiç sevmediği bir veledi kanımca sen de sevmezsin. Ayrıca yerinde durmaması, kuralları bozarak habire şamata yaratması, her şeye burnunu sokması, sinirini bozuyordur.
http://orenthia.my-rpg.com/t417-leartes
Bu da Scorpius'un yakınlarından olacak. Bununla nasıl olursun karar veremedim ama u.u
Paz Nis. 29, 2012 10:13 am
Aidan tamamdır, uyar bana. ^^ Leartes'e gelirsek, okudum, Prurient'le birbirlerine çok benziyorlar. Muhtemelen başta alay eder, fazla laubali görür sonrasında tanımaya başlayınca tuhaf bir şekilde hoşlanır senden ve dost olabilirler. Gibi gibi gibi. ^^
Paz Nis. 29, 2012 10:41 am
Ama Leartes laubali biri değildir. Sadece ne düşünürse söyler insanın yüzüne. Canı da ne istiyorsa onu yapar, hiç incelik edeyim, nazik olayım derdi yoktur. Dürüsttür yani, bu dürüstlüğünü de çoğu zaman can acıtmak için bilerek yapar ama gereksiz konuştuğu ender olur onu da yaşının daha 18 oluşuna veriyoruz u.u Belki bu biraz sinirine dokunur, bir kızla nasıl konuştuğunu umursamadığı için senden tokat falan yer, zamanla ona alışırsın, bunu kanıksarsın falan, hatta işine de gelir. Senin başta fazla kokoş bir şey olduğunu düşünecek, Scorpius çok sevdiği bir arkadaşı olduğu için biraz kıskanacak. (Kanka kıskançlığı ama bu u.u) Ancak sonra, senin bu özelliklerinin ötesinde bir şeyler olduğunu ve Scorp'a en çok yakışacak kızın sen olacağını fark edecek, geri adım atacak, hatta kaba tavırlarına özür olarak bir iki jest bile yapabilir.
- James PotterGryffindor V. Sınıf
Paz Nis. 29, 2012 10:49 am
Tamamdır bana uyar. Şu kızın sayfasına da Potter'la dalıp cevap vermekten nefret ediyorum.
Oha kendi karakterlerimi düşman kıldım şu an sdkjfvhnsldfgsdfg
Oha kendi karakterlerimi düşman kıldım şu an sdkjfvhnsldfgsdfg
Paz Nis. 29, 2012 10:52 am
James sen misin, bu karakterle de kurgulayacaktım ama bulamadım başlığını u.u Kanımca Aidan ile araları iyi olacak zira sevgilisi ile arkadaşlar, ancak Leartes ile aynı durum olabilecek gibi değil. u.u
Paz Nis. 29, 2012 10:54 am
Başlık açmadım henüz James'e. Açarım bugün bir ara :D Onu da hallederiz. Prurient2le olank urgu da tamamdır bir ara RP yaparız ^^
Paz Nis. 29, 2012 10:58 am
Bir ara değil, şimdi yapacağız rp zira ziyafete Leartes ile yazıyorum u.u
Paz Nis. 29, 2012 11:02 am
Ahahah tamam ama çok iyi rpler çıkarabildiğim söylenemez, haberin olsun.
- Alexis AntoinetteHufflepuff V. Sınıf
Ptsi Mayıs 07, 2012 11:17 am
Selam, melaba. Bence biz kurgu yapalım. Selfier karakter açma isteğimi bastırmak amacıyla Selfier'lere sarkıyorum.
Alexis'in aptal dünyası şurada.
Prurient'le dost olmaya çalışıyor olabilir Alex, herkesle dost olmaya çalışıyor zaten. Sürekli bir herkes beni sevsin isteği var bunda. Prurient'in nasıl bir tepki vereceğine sen karar ver, bir de Alexis cidden çok saf.
Alexis'in aptal dünyası şurada.
Prurient'le dost olmaya çalışıyor olabilir Alex, herkesle dost olmaya çalışıyor zaten. Sürekli bir herkes beni sevsin isteği var bunda. Prurient'in nasıl bir tepki vereceğine sen karar ver, bir de Alexis cidden çok saf.
Salı Mayıs 08, 2012 11:09 am
Normalde Prurient ezer öyle tipleri. Acımasızdır vs ama nedense olumlu yaklaşasım geldi :D Tuhaf bir şekilde iyi davranabilir Prue sana.
- Alexis AntoinetteHufflepuff V. Sınıf
Salı Mayıs 08, 2012 12:18 pm
Alexis'i sevin tabii. En sevimli, en şeker o. :D Prurient'in bu gairp davranışlarını anlamaz ve anlamaya da çalışmaz zaten Alex.
- Berthé A. GlamourGryffindor IV. Sınıf
Lakap : Glam.
Salı Mayıs 08, 2012 6:02 pm
Lana del rey <33 blue jeans şarkısıylada çok farklı bi ilişki yaşıyoruz :D
öhm kurgu evet scorpiusun arkadaşı olduğuna göre baya düşmanca bi kurguları olması gerek çünkü berthe scorpiustan hiç haz etmiyo
öhm kurgu evet scorpiusun arkadaşı olduğuna göre baya düşmanca bi kurguları olması gerek çünkü berthe scorpiustan hiç haz etmiyo
Salı Mayıs 08, 2012 7:09 pm
Evet ben de Blue Jeans şarkısıyla ciddi düşünüyorum sdkfhnvlsdfg
Scorpius'tan haz almıyorsan karşında Prurient'i muhakkak bulursun zaten. Muhteşem bir kurgu özürlüsüyümdür ama, bulursam bir şeyler söylerim rp yaparız ^^ Sen de çekinme skfchnlfgsdfg
Scorpius'tan haz almıyorsan karşında Prurient'i muhakkak bulursun zaten. Muhteşem bir kurgu özürlüsüyümdür ama, bulursam bir şeyler söylerim rp yaparız ^^ Sen de çekinme skfchnlfgsdfg