- Jackson Eric WilsonBorgin & Burkes Sahibi
TEBİ ANACIM..
Ptsi Nis. 30, 2012 1:46 pm
Hey,merhaba. Ben Taha... Hatırlayan var mı bilen var mı varsa titretsin mesaj atsın bi şey yapsın..
15 yaşındayım sanırım 16 ya girecek olabilirim yani...Trhogwarts da vardım hprpg'de vardım hortkulukta vardım.
En çok Trhog günlerini özlüyorum o zamanlar bir gıdım yazamazdım 3 büyücü turnuvası falan filan vardı ne oyunlar ne oyunlar yapmıştık :D... Seviyorum bu rp alemlerini ya... Tebi Anacım lafımdan tanıyanlar samimi olduklarımdır.Tanıyanlar selam çaksın tanımayanlarla tanışalım kaynaşalım bi de Mersin'de yaşıyorum öyle...
Bi de Grey's Anatomy'ye tapınırım...
15 yaşındayım sanırım 16 ya girecek olabilirim yani...Trhogwarts da vardım hprpg'de vardım hortkulukta vardım.
En çok Trhog günlerini özlüyorum o zamanlar bir gıdım yazamazdım 3 büyücü turnuvası falan filan vardı ne oyunlar ne oyunlar yapmıştık :D... Seviyorum bu rp alemlerini ya... Tebi Anacım lafımdan tanıyanlar samimi olduklarımdır.Tanıyanlar selam çaksın tanımayanlarla tanışalım kaynaşalım bi de Mersin'de yaşıyorum öyle...
Bi de Grey's Anatomy'ye tapınırım...
- G. Lúthien QuellinaSeherbaz
Lakap : L, Lúth, Lúthy
Geri: TEBİ ANACIM..
Ptsi Nis. 30, 2012 2:08 pm
Selam Taha ^^ Duygu ben, biliyorsun zaten :D
- Jackson Eric WilsonBorgin & Burkes Sahibi
Geri: TEBİ ANACIM..
Çarş. Mayıs 02, 2012 1:33 pm
Bi de Çisem'i Seda'yı ve Pınar'ı özledim lan nerde onlar?
Bi de bi ara nakrepassion gibi bi msnsi olan ya da bu şahsı tanıyan beni bulsun pm atsın :D
Bi de bi ara nakrepassion gibi bi msnsi olan ya da bu şahsı tanıyan beni bulsun pm atsın :D