- Noemi Lia O'BrienRavenclaw III. Sınıf
Lakap : Adı güzel onun.
Hear me Roar!
Ptsi Nis. 30, 2012 8:16 pm
- Pekala, başlık bayağı alakasız ama olsun. Güzel bir laftır, Lannister lafıdır, severim. :D
Şimdi, mümkün olduğunca herkeslen kurgum olsun istiyorum. Karakteri en kısasından anlatırsak;
Noemi esasında amerikan. Babasının işi vs. bahanesiyle daha çok küçük yaştayken Amerika'dan İngiltere'ye geldiler.
Kelimenin tam anlamıyla bir çılgındır. Müzik onun doğasında var, hayatı ritmine göre yaşamak felsefesini benimsemiştir. Sigara, puro gibisinden tütünden nefret eder fakat içki içmeyi sever. Partiler tam onluk şeylerdir. Bateri çalıyor küçüklüğünden beri. İdeali de müzisyen olmak zaten. Öyle parti kızı gibi geziniyor dedim fakat, arkadaşalrı için her şeyi yapabilecek biridir. Hele ki yakın bir arkadaşına bir şey yapan olursa karşısında Noemi'yi bulur.
Tabi, böyle anlattım ama cici kızdır Noemi. Pek düşman edinen biri değildir.
Öyle yani, şimdi aklıma gelen bu kadar. Sonra bir şeyler daha eklerim belki. :P Her türlü şeylere açığım gençler, bekleriz yani. :P
- Aaron ThéodenSlytherin IV. Sınıf
Lakap : Ron? Öyle derler sanırım.
Geri: Hear me Roar!
Ptsi Nis. 30, 2012 8:22 pm
Selcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağn :3 Nabeğr? Ehehe nötr olsun aramız bence. Aaron o kadar yumuşak huylu değil bu sefer. Ama güzel bir kurgu bulmak lazım :D
- Noemi Lia O'BrienRavenclaw III. Sınıf
Lakap : Adı güzel onun.
Ptsi Nis. 30, 2012 8:24 pm
Ilgııııııııııııııııııııııııın amanıın! <3 :* Yerim kız, özledim seni. :D He ya, bul bişiler yani. sdgdfs
- Lupin Santana
Çarş. Mayıs 02, 2012 8:33 am
*
- Hugo WeasleyGryffindor IV. Sınıf
Çarş. Mayıs 02, 2012 1:48 pm
Hmm, hayran olması için sebep efenim? :D
*Evet evet karakter değiştirmek zor geldi.
*Evet evet karakter değiştirmek zor geldi.