- Lily PotterHufflepuff II. Sınıf
Lakap : cünyır potır
cünyır potır
Çarş. Mayıs 02, 2012 4:21 pm
Evvet efenim, cünyır potırımızla repe yapmak isteyen kişiler aranmakta ^^
- Cwenye Angel WestlandKonsey Üyesi, Mercier Temsilcisi
Lakap : Ang
Geri: cünyır potır
Cuma Mayıs 04, 2012 6:18 pm
Öğrenci karakterim Claudia ile rp yapalım, bu karakterimde olur fark etmez hani (:
- Anya KloujzäSlytherin V. Sınıf
C.tesi Mayıs 05, 2012 7:21 pm
Bana her türlü uyar ^^
- Cwenye Angel WestlandKonsey Üyesi, Mercier Temsilcisi
Lakap : Ang
Paz Mayıs 06, 2012 5:49 am
Ihımm o zaman her ikisi içinde bişiler yazayım ona göre hangisiyle yazacağımıza karar veririz ^^
Claudia-Lily :: Claudia'nın aksi ve kavgacı biridir. Ancak yinede dostları ile iyi anlaşır. Lily ile dost olabilirler aslında. Nese Lily'e bir büyücü sataşsın Claudia da bunu görüyor ve büyücüyü bir güzel pataklıyor.
Lily-Cwenye :: Bak işte burda aklıma hiçbir şey gelmedi ama Cwenye Mercier Temsilci ve Lily de Mercier öğrencisi yani ordan bir şey çıkar. Sana rehberlik falan ediyorum falan olabilir. Ancak bu kadar oldu ^.^
Evet kurgu özürlüyüm ^^
Claudia-Lily :: Claudia'nın aksi ve kavgacı biridir. Ancak yinede dostları ile iyi anlaşır. Lily ile dost olabilirler aslında. Nese Lily'e bir büyücü sataşsın Claudia da bunu görüyor ve büyücüyü bir güzel pataklıyor.
Lily-Cwenye :: Bak işte burda aklıma hiçbir şey gelmedi ama Cwenye Mercier Temsilci ve Lily de Mercier öğrencisi yani ordan bir şey çıkar. Sana rehberlik falan ediyorum falan olabilir. Ancak bu kadar oldu ^.^
Evet kurgu özürlüyüm ^^