leviathan rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anastasia Lorién Véalidus
Başseherbaz
Başseherbaz
Lakap : Anna, Annie, Loth, L, An, Lor, Nastasia.

Lady Ana. Empty Lady Ana.

Perş. Mayıs 03, 2012 5:40 pm
    Lady Ana. Tumblr_lyv6natEu41qzpskho5_500
    Çok masum olduk şimdi ihih ^^

Evet sebebi ziyaretimiz kızımızı tanıyın, sevin, saygı duyun, bulaşmayın, falan diye ^^ Baş seherbaz ayıks -.-

Öncelikle nasıl biri bu Anastasia, onunla başlayalım.
    Öncelikle biraz soğuk bir görüntü sergileyebilir dışarıdan. Ama yine de eğlenceli, esprili, sevdiklerine fazla önem veren, oldukça zeki-oldukça derken baya bir zeki yani, övünmek gibi olmasın-, bazen Sherlock gibi patavatsız olabiliyor. Ondan sonra burnunun dikine giden biri o yüzden bakanlıkla az ters düşmedi -Bir seherbaz olarak illaki düşmüştür zaten-. Başkaları için hayatını ortaya koyuyor sadakatini sorgulamazsınız herhalde. İkizi için her şeyi yapar. Kolay kolay güvenmez, güvendi mi de tam güvenir. Bu konuda biraz hassas o yüzden güveninin sarsılmaması çok önemli. Yine de kolay affeden bir yapısı var -Evet, tamam yalan o. Kolay affetmez-. Ama hiçbir zaman unutmaz. Bazı günler çok huysuz olur, işte o zaman çekilmez. Herkese, her şeye laf atar falan. İnsanları güldürmeyi sever, bunda gayet de başarılı. Kendi yüzünde de her daim bir gülümseme bulunur. İkiziyle dalga geçmeye bayılır. Çok patronluk taslayan biridir fakat yeri geldiğinde otoritesini kullanmaktan çekinmez.

Accık geçmişine değineceğim.
    30 yaşında bu kızımız. İngiliz, safkan. Savaştaki tarafını çok küçük yaşlarda belirlemiş biri. 4 yaşından beri seherbaz olmak istiyordu, e oldu da. Ardından da Baş seherbaz... Okuldaki hemen hemen her eğlenceli olaya adı karışmıştır. Gryffindor'da okudu. [Tam bir Gryffindordur. 5. sınıftan beri Animagustur. Animagi hali büyük, siyah bir kurttur. Ve ayrıca -laf aramızda- bakanlığa kayıtlı değildir. Bunun avantajlı olduğunu düşünüyor.]*

*Değişebilir orası. Yani ben gidip başvurcam da falan da filan daa. Üşeniyorum o yüzden adsadsf

İşte böyle bir şeyler.

Lady Ana. VyXgh

Gel gelelim aradıklarımızaaaa.
    #.Partner. -Bu konuda biraz seçiciyiz. Yani ben de, Anastasia da.-
    #.Dost. -Bir tane çok yakın dost istiyorum. Ama ben de onun en yakını olacağım. Ya da birkaç kişilik bir grup da olabiliriz, ama yaşlar çok yakın olmalı ve Gryffindor da okumuş olursanız çok daha makbule geçer. Çapulcular gibi hani eheh^^-
    #.Yakın arkadaşlar. -Bunda sınır yok Anastasia arkadaş canlısı bir insan zaten.-
    #.Nötr. -Elbette olacaktır çok iyi anlaşamadığı insanlar.-
    #.Düşman. -Uyee. Aslında düşmanlarıyla kanlı bıçaklı olmaz. Siz ona laf atarsınız o sizinle dalga geçer gider. Çok sinir bozucu değil mi? O.o-
    #.Baya düşman. -Ama bir tane kanlı bıçaklı lazım.-
    #.Akraba. -Bence mahsuru yok ama yine de çok olmayacak. İkizimle konuşmam lazım u.u-
    #.Eski sevgililer. -Çok değil en fazla 3-4 tane. Bir aralar işiyle evli gibiydi.-
    #.Tanıdıklar. Sadece sağda solda karşılaştığım. Barda falan iki çift laf ettiğim kimseler.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar ^^
G. Lúthien Quellina
G. Lúthien Quellina
Seherbaz
Seherbaz
Lakap : L, Lúth, Lúthy

Lady Ana. Empty Geri: Lady Ana.

Perş. Mayıs 03, 2012 5:42 pm
Leleley İlk ben .hero*. En delisinden, ayyaşından bir adet dostum efenim. Bilginize.

Ayrıca o resim hayallerimin Ana'sından çook farklı geldi be.
Başseherbaz
Başseherbaz
Lakap : Anna, Annie, Loth, L, An, Lor, Nastasia.

Perş. Mayıs 03, 2012 5:46 pm
O yüzden koydum zaten şadsklfm Sağ gösterip sol vurcam şasdklfm Dur bi resim daha ekleyeyim ben oraya asdf Şu rpyi halledeyim seni yazarım bebeğim :Z
Lupin Santana
Lupin Santana

Perş. Mayıs 03, 2012 5:52 pm
Akraba olsak falan :)
G. Lúthien Quellina
G. Lúthien Quellina
Seherbaz
Seherbaz

Perş. Mayıs 03, 2012 6:09 pm
Uygundur, olalım akraba. Zaten karakter özelliklerin de benziyor bize u.u Véalidus kanı var sende u.u neyse özellikle olmak istediğin bir şey var mı? Bir de yakınlık derecemiz ne olsun?

Not: Karakter değiştirmeye üşendim şimdi. Elbereth ben ^^
Lupin Santana
Lupin Santana

Perş. Mayıs 03, 2012 6:12 pm
böyle yakından kuzen olabiliriz :D
G. Lúthien Quellina
G. Lúthien Quellina
Seherbaz
Seherbaz