Şule, veya siz ne derseniz.
+2
Euterpe Châtillon
Anechka Meyerovich
6 posters
- Anechka MeyerovichSlytherin V. Sınıf
Şule, veya siz ne derseniz.
Paz Mayıs 06, 2012 7:25 pm
| Şule | 15 | Lise 2 | İstanbul |
Kişilik olarak;
Biraz deli, biraz ukala ama oldukça sevimli biriyimdir. Tipik bir yengeç burcuyum denilebilir; fakat en belirgin özelliği olduğu söylenilen 'duygusallığıma' pek rastlayamazsınız diyebilirim. Arkadaş canlısı biriyimdir ve çevrem oldukça geniştir. Benimle dışarı çıkmak demek on adımda bir durup biriyle selamlaşmak demek yani. Çok güldüğüm ve hayatı hafife aldığım gerçeğini atlamamak gerek. En iyisi bu, tavsiye de ederim. Oldukça sağlam bir yapım vardır, ağlamak mesela çok nadir yaptığım ama çokta yapmak istediğim bir şey. Ağlamam gerekipte ağlayamadığımda kendimi robot gibi hissediyorum. Veya insan değilde hissiz, tuhaf bir şey. Sürü psikolojisi şeysinden bende de var. Gerçek anlamda seçici biriyimdir. Belirli yemekleri yer, belirli müzikleri dinlerim. "Rock dinliyorum." diyipte her önüme gelen rock şarkıyı dinlemem yani. Beğenirsem rapte dinlerim. Fiziksel olarak;
Kahverengi kıvırcık saçlara ve kahverengi gözlere sahibim. Saçlarımı hiç kıvırcık göremeyeceksiniz sanırım, çünkü hep düzleştiriyorum. Orta boyluyum, boyumla dengeli bir kiloya sahibim. Ayriyetten;
Shelly lakabım, direk Şeli diyebilirsiniz. Diğerleri gibi Şula, Şüle vb. de diyebilirsiniz.
Yazarlık dersi aldım yine de beceriksizim.
Tiyatro yapabiliyorum, bunun ve yazarlık dışında hiçbir yeteneğe sahip değilim. *.*
One Direction severim. Directioner'im.
Bunun dışında Jesse McCartney Fanı'yım ve bazen bu adamı sevmek için yaratıldığımı düşünüyorum.
Vampire Diaries izliyorum.
Komedyenleri, komedi dizilerini ve komedi filmlerini sevmiyorum. Çünkü cinselliğe vurarak insanları güldürmeye çalışıyorlar. Halbuki cinsellik olmasa da güldürebilenler de var. (Bkz, Hababam Sınıfı.)
Mor severim. Ve yeşili de severim.
21 ve 24 sayılarını seviyorum.
Photoshop'la pek samimi değilizdir. Ama yine de biliyorum çat pat bir şeyler.
Shelly lakabım, direk Şeli diyebilirsiniz. Diğerleri gibi Şula, Şüle vb. de diyebilirsiniz.
Yazarlık dersi aldım yine de beceriksizim.
Tiyatro yapabiliyorum, bunun ve yazarlık dışında hiçbir yeteneğe sahip değilim. *.*
One Direction severim. Directioner'im.
Bunun dışında Jesse McCartney Fanı'yım ve bazen bu adamı sevmek için yaratıldığımı düşünüyorum.
Vampire Diaries izliyorum.
Komedyenleri, komedi dizilerini ve komedi filmlerini sevmiyorum. Çünkü cinselliğe vurarak insanları güldürmeye çalışıyorlar. Halbuki cinsellik olmasa da güldürebilenler de var. (Bkz, Hababam Sınıfı.)
Mor severim. Ve yeşili de severim.
21 ve 24 sayılarını seviyorum.
Photoshop'la pek samimi değilizdir. Ama yine de biliyorum çat pat bir şeyler.
Not: Şöyle bir baktım da bu yazı çok fazla resmi duruyor. Aldırmayın.
- Euterpe ChâtillonSlytherin V. Sınıf
Lakap : Persephone, müzik tanrıçası, eu.
Geri: Şule, veya siz ne derseniz.
Paz Mayıs 06, 2012 7:29 pm
Aramıza hoş geldin Şule. İstanbul... Şuan yerinde olmak için can atardım. Ben de Serena. Memnun olduum ^^
- Hypatia MenandrosSlytherin V. Sınıf
Lakap : Hyp.
Paz Mayıs 06, 2012 7:40 pm
Bebeğim, k5.
Hoş geldin ki. ^^
Birazdan okuyacağım ama okumama gerek var mı? Bilmiyorum, hms...
Öpüldün. Mujuk.
Hoş geldin ki. ^^
Öpüldün. Mujuk.
- Anechka MeyerovichSlytherin V. Sınıf
Paz Mayıs 06, 2012 7:54 pm
Euterpe Châtillon demiş ki:Aramıza hoş geldin Şule. İstanbul... Şuan yerinde olmak için can atardım. Ben de Serena. Memnun olduum ^^
Sanıldığı kadar güzel değildir İstanbul aslında. Ülkenin durumu malum belirli insanlar keşfedebiliyor güzelliklerini. En güzel yerlerini de zaten yabancılar satın alıyor. Boşver bence sen olduğun yerin tadını çıkar.
Hypatia Menandros demiş ki:Bebeğim, k5.
Hoş geldin ki. ^^
Öpüldün. Mujuk.
Hoşgeldin hemen de konuma damlayan Ayşenur. Seni seviyorum Ayşenur, sen de öpüldün Ayşenur. <3
- Euterpe ChâtillonSlytherin V. Sınıf
Lakap : Persephone, müzik tanrıçası, eu.
Salı Mayıs 08, 2012 2:12 pm
Anechka Meyerovich demiş ki:Euterpe Châtillon demiş ki:Aramıza hoş geldin Şule. İstanbul... Şuan yerinde olmak için can atardım. Ben de Serena. Memnun olduum ^^
Sanıldığı kadar güzel değildir İstanbul aslında. Ülkenin durumu malum belirli insanlar keşfedebiliyor güzelliklerini. En güzel yerlerini de zaten yabancılar satın alıyor. Boşver bence sen olduğun yerin tadını çıkar.
İstanbul yine de farklıdır diyorum, oy bir yıl sonra oradayım ahah. :D Antep'in tadı çıkmaaz ayh, kötü kötü. Burası berbat *-*
- Denise Chantal JoelHufflepuff V. Sınıf
Salı Mayıs 08, 2012 3:44 pm
Şule senin az buçuk adını duydum, merhaba diyeyim. Yaşıtız bi' de.
- Floja FeodoraSlytherin V. Sınıf
Lakap : Kötü Kurt.
Salı Mayıs 08, 2012 5:26 pm
Hoş geldin canım ben de Senem (: Bu arada TVD sevilmez mi yahu. Stefaaaaan diye deliresim var. Hahah ^^.
- Petre PiedmonSlytherin V. Sınıf
Salı Mayıs 08, 2012 5:34 pm
Hoşgeldin, umarım iyi vakit geçirirsin ^^