- Bennett BancroftDe Vries
otel filminden etkilenen bir salağım
Çarş. Mayıs 09, 2012 11:42 am
- Şimdi De Vries insani kökenli bir oluşum, her ne kadar insanlar majiye maruz kalıp yeni yetenekler edinmiş ve onları geliştirebilmek üzere yeni şeyler keşfetmiş olsa da. Ve paraya, çeşitli şeylere ihtiyaçları var; sonuçta bunlar Hogwarts'ı basarken facebook üzerinden "hadi yarın hoqwatrs'a qiriyok qardesLerim xd" diyerek toplanmamışlar. Belli bir düzenleri, disiplinleri, eylem planları ve para kaynakları var.
Bu bölgede koruyuculuk yapan yaklaşık 20 tane Morsmordre işaretli eleman var, Voldemort yok edildikten sonra kaçmayı başarabilenler burada. (Malfoy, Piedmon size sesleniyorum çucuklar)(iptal)- Ejderhalar Orenthia'da var mı, kurguya göre yok oldular mı bilmiyorum ama varsa da özerk bölgeyi dört, işkence turizminin yapıldığı dev kaleyi koruyan iki ejderha var.
- Whiterun Özerk Bölgesi, bu fantastik dünyada sevilmeyen bazı ırkların mensuplarına çeşitli koşullarla kapılarını açıyor. Örneğin orklar, toplumdan uzaklaştırılan bazı vampirler, cincüceler(ki cincüceler burada kendi isteklerine göre itaat ediyor veya etmiyor, Whiterun'dan çok memnunlar), leprikonlar vs.
- Kurgular gelişirse bu liste uzar gider...
Fakat Hogwarts Saldırısı'ndan sonra, örgütün buna harcadığı efordan dolayı önemli ölçüde azalan kaynaklara bir çözüm bulabilmek üzere toplanıyorlar. Ve örgütün fikir kadrosunun önemli elemanlarından(breeeh) Bennett her zamanki gibi ilginç bir öneride bulunuyor. Önerisi şu:
"Büyücedünya'nın ücra ve gözlerden uzak denilebilecek bir yeri Bakanlık içindeki De Vries üyeleri ve Londra'daki hatırı sayılır derecede Galleon zengini destekçilerle birlikte güzelleştirilir. Uzun süren tartışmalar sonrası Büyücedünya'da gözlerden kalan bu uzak yer özerk bir bölge haline getirilir. Burada Eli Roth'un 2007 yılında yönettiği Hostel serisindeki gibi bir işkence turizmi oluşturulur ve bu turizm büyücülere de hitap edince yığınla para ve destek kazanılır. Örgütün kaynakları hazıır."
Önerisi beğenilir, uygulamada da başarılı olur ve bu işin başına da Bennett getirilir(onay alırsa). Artık Whiterun Özerk Bölgesi olarak anılan bu yerin resmen lideridir.
*Ha burdan ne kurgular çıkar derseniz, size şöyle ayrıntılar vereyim (tabi yine onaylanırsa, ben buraya ihtimalleri yazıyorum)
- Scorpius MalfoySlytherin IV. Sınıf
Lakap : Yakın olanlara Scorp.
Geri: otel filminden etkilenen bir salağım
Çarş. Mayıs 09, 2012 11:53 am
Güzel bir kurgu lakin bilindiği gibi babam şu an serbest beni Orenthia'ya bizzat yollamıştır. Büyük babam öldü diye düşünüyorum. Sonuçta vakti gelmişti, büyük annem de öyle bence. Bunun dışında bende Morsmordre işareti yok. Hani Malfoy ailesi orada pek bulunamayacak düşüncelerime göre. Malfoy'ları geçersek ben Diamenth için geldim aslında. Diacığımın bir kurgusu henüz yok. O da melez ama De Vires değil, bilmiyorum başına buyrukluğu seviyor sanırım. Genede gücü ideal ve bu kurguda işe yarar diye düşünüyorum. Sanrı yaratabiliyor ve öyle gerçekçi kılıyorki insanı bu durum delirtedebilir. Hani sanrıyla karşısındaki kişiye her şeyi gösterebilir. Kokusunu duydurabilir, hissettirebilir. Kısaca beyniyle oynuyor adamın. Böyle bir alanda işe yarar diye düşünüyorum. İstersen konuşuruz benim şimdi çıkmam lazım msn: hallow.m6@gmail.com
Çarş. Mayıs 09, 2012 12:50 pm
Ya ben de şöyle bir şey düşündüm. Şimdi Petre Piedmon ile olan rol oyununa göz ucuyla baktım, kendinize Morsmordre işareti yapmaya mı ne çalışıyorsunuz. Mesela o işareti yapmanız başarısız olsun, daha sonraki araştırmalarınızda da Whiterun Özerk Bölgesi'ni ve burada bulunan 20 kişiyi biraz zor olsa da öğrenin. Sonrasında karakterleriniz oradaki eski karanlık taraf üyelerinin kendilerine bu işareti yapabileceğini vs. düşünsünler. Olmaz mı?
- Scorpius MalfoySlytherin IV. Sınıf
Lakap : Yakın olanlara Scorp.
Çarş. Mayıs 09, 2012 4:07 pm
Yalnız bizim o morsmordre işaretimiz değiştirilmiş. Hani direk olarak Karanlık Lord'un kullandığı bir işaret değil. Daha değişik ve kendi eklemelerimiz olan bir büyü. Morsmordre değil zaten sözlerini okusan rpde Scorpius'un. Mors-Aeternae şeklinde. Ondan pek olacağını sanmıyorum genede msnden bir konuşalım Ege'yle de vs. Olursa olur elbette.
- Attila QinghaiSt. Mungo IV. Kat Çalışanı, De Vries
Perş. Mayıs 10, 2012 7:08 pm
Kurgu güzel de, ben kurbanların kimlerden seçildiğini merak ediyorum u.u Büyücü olsa Attila da yardım eder de muggle olursa biraz arada kalır, hatta bu kısmı bilmese daha iyi olur u.u
Perş. Mayıs 10, 2012 7:43 pm
öncelik büyücülere diyelim attillacığım
- Attila QinghaiSt. Mungo IV. Kat Çalışanı, De Vries
Perş. Mayıs 10, 2012 7:53 pm
Tamamdır, işin muggle yüzünü de karakterim bilmeyiverir o zaman.
- Seth SaundersDe Vries
Ptsi Mayıs 14, 2012 8:02 pm
Kurguya geldim! Şimdi Seth aslında tıp öğrencisi -fakülteyi bitirmiş de olabilir şu an bundan emin değilim-. Dolayısıyla insan vücudunu çok iyi tanıyor. Üstelik soğukkanlı, acımasız bir karakter. İşkence yapılan kişinin büyücü, melez ya da muggle olması onun için hiç fark etmiyor. Bu işin yapıldığı mekanın bir ticarethane gibi işliyor olması işine geliyor. Ben derim ki, kurgu için de uygunsa Seth işin profesyonel kısmı olsun. Bir çeşit koç gibi davransın, yol yordam öğretsin. Böylece kendini de tatmin etmiş olur diye düşünüyorum.
Ha bunun yanı sıra özel gücü de kendisini ve çevresindekileri korumak üzerine tasarlandı ki, çok acil durumlarda yan ürün olarak bu da kullanılabilir. Tesisi koruyamaz tabi ki ama yangında ilk kurtarılacak dosyalar dolabı görevi görebilir.
Ha bunun yanı sıra özel gücü de kendisini ve çevresindekileri korumak üzerine tasarlandı ki, çok acil durumlarda yan ürün olarak bu da kullanılabilir. Tesisi koruyamaz tabi ki ama yangında ilk kurtarılacak dosyalar dolabı görevi görebilir.