leviathan rpg
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nora Valentine Grey
Nora Valentine Grey
Hufflepuff V. Sınıf
Hufflepuff V. Sınıf

Nora V. G. Empty Nora V. G.

Paz Mayıs 27, 2012 4:43 pm
nora'nın karakterini tam oturtamamıştım zaten belli bir kurgu halen de yok ne yapacam bilmiyorum bari eski mesajı editleyene kadar siliyim de yenisini açıyım temiz temiz. bakcaz artık.

Nora 18 yaşında. Orenthia Cadılık ve Büyücülük okulunda okuyor. Binası Mercier. Ama binasının hiç bir özelliğini yansıtmıyor. Yani dıştan bakarsanız. Evet. Ama kalben Mercier o siz fazla kafaya takmayın bu işi. Takım zaten Selfier -doğru mu yazdım- tipli Mercier olduğunu gösteriyor. Bir kere Nora gayrimeşru bir çocuk. -evet ne kadar kibarım anladınız işte- Annesi aslında böyle kalabalık bir aileden gelen normal bir büyücü ailesinden. Gençlik sevdası ile Nora'nın babası olacak herifle kaçamak yapınca hamile kaldı tabi. Buraya kadar sorun yok. Annesi evleneceği hayallerini kurarken babası ortadan kayboldu. Yani topukladı. Ama büyücü işte. Bunu doğrulayan kanıt ise Nora'nın safkan olması. Tamam. Nora böyle bayağı büyük bir ailede büyüdü. Anne tarafı bayağı geniş hani. Ama küçüklüğünden itibaren farklı karakterlere bürünen biri olup çıktı. Artık babasından dolayı mı, çocukluk anılarından mı, kuzenlerinden birinin onu karanlık bir dolaba kapatmasından mı bilemeyeceğim. Bir kere düşüncesiz bir cadı. Umursamıyor. Aslında umursamaz tavırlarının altında değer veriyor ama duygularını o kadar içine kapatmış ki sizden nefret ediyor sanırsınız. Kendisinden başkasını düşünmüyor izlenimine kapılacağınız ise kesin bir gerçek. Kıvrak bir zekaya sahip. Ama gün içerisinde yaşadığı ruh hali değişimlerinden dolayı zekasını pekte iyi yerlere kullandığı söylenemez. Kötülük peşinde değil... Sanırım. Yani... İçten içe babasına karşı çocukluğundan beri öfke beslemektedir ve bu öfkesini etrafa yansımaktadır. Öfkesi kontrol edemediği bir noktaya geliyor artık. Kendi duygusal karakterini o kadar iyi gizlemiş ki taktığı maske artık kendi kişiliği haline gelmiştir. Çıkarlarına göre hareket eden biri olup çıkmıştır. Sessiz. Konuşup, konuşmaması gerektiği yerleri iyi bilmektedir ve buna göre hareket etmektedir. İnsanları izlemekten hoşlanıyor. Duygularını, düşüncelerini yüz ifadelerinden ve gözlerinden anlayabilecek kadar ustalaşmıştır bu yüzden Nora'dan herhangi bir şey gizlemek oldukça zor çünkü gözleri sizi her gözeneğinize kadar inceliyor ve sakladıklarınızı ortaya çıkarmaya çalışıyor. Etrafındakilerin düşünceleri onu etkilemiyor. Eğer etkileseydi şimdi pembe yanaklı bir Polyana'ya dönüşmüştü. Ama hayır. Ancak kendi görüşlerini kabul ettirmek konusunda oldukça iyi olduğu söylenebilir. Kötümser. Her olayın, konuşmasının, düşüncenin kötü şeylere yol açacağına inanıyor. Ayrıca mazoşişt. Kendisine bilerek acı çektiriyor. Hatta her iki kolunun bileklerinde hatta kollarında belirgin şekilde kesik izlerine rastlayabilirisiniz ama bu acı çekme işini sadece bedenine değil düşüncelerine de uyguluyor. Sonra... Evet başarılı bir öğrenci ve kendisini çevreye kapattığı için etrafında ki birçok kişi Nora'nın sorunlarından bihaber. Annesinin ölümünün ardından zaten kapalı olan Nora daha da içine gömüldü ve yırtıcı biri haline geldi. Her an isteri krizi geçirecek gibi görünmektedir. Tanrı'ya olan inancını yitirdi. Onu dinlendirebilen tek şey yalnızlık ve sessizlik. Etkileyici bir görünüşe ve fiziğe sahip ama kendisini o kadar soyutlamış ki insanlar arasında adeta bir hayalete dönüşmüş ama tabi ki fark ediliyor. Bazen aldığı yüksek notlar ile, bazen isteri krizleri ile, bazen öfkelenip ortalığı dağıtması ile... Bunlarında yanında güçlü bir büyücü ve zamanla ilgili büyüler konusunda usta. Karanlık büyülere karşı ayrı bir ilgisi var.

■ Aşık olduğu adam. Aslında şöyle düşündüm de kesinlikle konseyden ya da okulda ki profesörlerden biri olmalı. Nora'nın iç yüzünü ve sorunlarını görebilen biri. Hem Nora'da duygularının yeniden ortaya çıkmasın için bu adam ile yakınlaşır ama öğrenci-yetişkin ilişkisinden dolayı da aralarında bir uçurum olabilir. büyükdüşünüyorum. Seçiciyim.

■ Sevgili. Tabi ki biraz göstermelik oluyor bu çocuk. Herhangi bir binadan olabilir ama böyle kavgacı bir tip olsun Nora'nın sessizliğine falan aşık olmuştur. Birbirlerine benziyorlardır falan ama Nora'nın kalbi de malum adamda olduğu için pek yürümeyen bir ilişki. Bazen Nora onu kullanıyor falan adamın ilgisini çekmek için. Seçiciyim.

■ Yakın bir arkadaş. Bu kızın nasıl yakın arkadaşı olacak demeyin olur. Ama onu çocukluğundan beri tanıyacak biri. Güvenecek ona falan. Sırlarını payla- yok artık o kadar değil. Biri olsun işte. Belki gelecekte ihanet eder falan eski dost, yeni düşman moduna gireriz.

■ Aileden birileri haliyle. Anne tarafından geniş bir aileye sahip zaten. Kuzenler falan olabilir ama geniş dedim diye yedi kuzen falan olacakta değil hani. İki kuzeni olsun Orenthia'da. Belki yetişkin akrabalar falan. Bakın işte. Ama en önemlisi evet. Babasından doğma bir çocuk. Yani babasının gerçek ailesinden. Bir şekilde babasının kimliğini öğrenecek Nora sonra Orenthia'da ki başka anadan kardeşini. Hatta o kardeş böyle bayağu kötü falan olsun yaw.
Aurel Petran ■ Başka anneden doğma kardeşi.

■ Özel Kurgular. Burası böyle dolsun tamam mı? Böyle kurgularımız olsun bizim.
Vasilena Ivanchev ■ Çıkar arkadaşlığı, soğukluk.
Licia Sweélji ■ Gizli arkadaşlık, sırdaş. Bir nevi dost.

Belki değişir belki değişmez bilmiyorum artık. Gelen kurgulara göre zaten karakterinin belli kurgusu da şekillernir ama gelin yani. Buluruz kurgu. Tabi beraber falan. Ama burası boş kalmasa da rp yapsak yaw.

gelmeyeni Justin Bieber öpsün. evet.
ayrıca okuyup ta kurgu yazmayanı da öpsün.
ayrıcanın ayrıcası olarak kurguyu sen bul yazanı da öpsün.

En son Nora Valentine Grey tarafından Paz Haz. 10, 2012 8:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Aurel Petran
Aurel Petran
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf

Nora V. G. Empty Geri: Nora V. G.

Paz Mayıs 27, 2012 7:04 pm
Babasından doğma bir çocuk. Yani babasının gerçek ailesinden. Bir şekilde babasının kimliğini öğrenecek Nora sonra Orenthia'da ki başka anadan kardeşini. Hatta o kardeş böyle bayağu kötü falan olsun yaw.

Şu olabilirim ben evet. Tabi babası Rumen, o sorun çıkartır mı bilmiyorum. Babasının kurgusu da şurda mevcut.
http://orenthia.my-rpg.com/t409-avarel-aurel#7706
Nora Valentine Grey
Nora Valentine Grey
Hufflepuff V. Sınıf
Hufflepuff V. Sınıf

Ptsi Mayıs 28, 2012 1:15 pm
No problem bro. Hatta böyle Romanya'ya dayanan bir soy hoşuma gider. Romanya, Romanya lalalala. neyse bozmayalım şimdi. normal dönüş. evet sen benim başka anneden kardeşimsin. bana nasıl davranacağını belirle. aslında kötü olmasını yeğlerim ama Nora'da kötü sayılır zaten. Tamam.
Aurel Petran
Aurel Petran
Slytherin V. Sınıf
Slytherin V. Sınıf

Ptsi Mayıs 28, 2012 8:22 pm
Aurel de özünde şeker gibi insan ama söz konusu ona kötü davranan ve birden ortaya çıkan kardeş olunca hiç acımaz. Baba bu kız yüzünden suçlulukla hüngürderse hele, Aurel de delirir falan. Böyle.
Vasilena Ivanchev
Vasilena Ivanchev
Slytherin IV. Sınıf
Slytherin IV. Sınıf

Salı Mayıs 29, 2012 4:52 pm
Vasilena ile anlaşamazlar. Nora ona güven vermez, hatta Nora'nın ipiyle kuyuya inmek istemez çünkü karakterinin dengesiz olduğunu düşünür ( hani dıştan görünüş selfier ama binası mercier ya) . Ama sonradan işlerinin birbirlerine düşmesi ile, kavga ederek anlaşan iki kişiye dönüşebilirler.
Nora Valentine Grey
Nora Valentine Grey
Hufflepuff V. Sınıf
Hufflepuff V. Sınıf

Çarş. Mayıs 30, 2012 6:38 am
Aurel Petran demiş ki:Aurel de özünde şeker gibi insan ama söz konusu ona kötü davranan ve birden ortaya çıkan kardeş olunca hiç acımaz. Baba bu kız yüzünden suçlulukla hüngürderse hele, Aurel de delirir falan. Böyle.

Tamamdır işte. En kısa zamanda rp yapalım.

Vasilena Ivanchev demiş ki: Vasilena ile anlaşamazlar. Nora ona güven vermez, hatta Nora'nın ipiyle kuyuya inmek istemez çünkü karakterinin dengesiz olduğunu düşünür ( hani dıştan görünüş selfier ama binası mercier ya) . Ama sonradan işlerinin birbirlerine düşmesi ile, kavga ederek anlaşan iki kişiye dönüşebilirler.

Çıkar arkadaşlığı bir nevi. Tamamdır yani. Nora'ya uygundur.